FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden.

Vanaf het avondeten zijn alcoholische dranken beschikbaar. Deze consumpties zijn niet in het inschrijvingsgeld inbegrepen en kunnen aan een voordelige prijs aangeschaft worden. Bekijk onze prijslijst voor meer informatie. Het spreekt voor zich dat alcohol niet is toegestaan voor minderjarigen.

De activiteiten zijn zodanig gepland dat zelfs bij regenweer alles kan doorgaan. Bij hevig stormweer (vanaf code oranje) gaat de workshop niet door en krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. Er zal steeds een andere datum voorzien worden waarbij je je terug kan inschrijven. Bekijk de website van KMI voor meer uitleg bij de verschillende onweer codes.

Ongeveer 10 dagen voor je opleiding van start gaat, bezorgen we je alle praktische informatie die je nodig hebt om de probleemloos mee te volgen. Heb je een aantal dagen voor de start van de opleiding nog geen mail ontvangen? Check dan zeker even je ongewenste mails, of laat ons iets weten via info@wildvanvuur.be! We helpen je via die weg graag verder.

Conform de Europese richtlijnen is er een herroepingsrecht tot veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de dag van inschrijving via de website.

Na afloop van dit herroepingsrecht is annuleren niet kosteloos, ongeacht of de kostprijs van de opleiding reeds betaald is of niet.

Annuleert u tot en met 4 weken (28 kalenderdagen) vóór de start van de cursus? U betaalt 40€ als tussenkomst voor de administratiekosten.
Annuleert u tot en met 14 dagen (14 kalenderdagen) vóór de start van de cursus? U betaalt 80€ als tussenkomst voor de administratiekosten.
Annuleert u later? U betaalt het hele bedrag van uw inschrijvingsgeld.

Indien u niet kan komen, mag u altijd in samenspraak met Wild Van Vuur, een ander persoon in de plaats laten deelnemen

Waarom hanteert Wild Van Vuur annuleringskosten?
Enerzijds brengt elke annulering administratief werk met zich mee. Anderzijds zijn er voor sommige workshops meer geïnteresseerden dan dat er beschikbare plaatsen zijn. Ook worden er vanuit Wild Van Vuur kosten gemaakt om iedereen deel te laten nemen. Wie snel inschrijft, maakt meer kans op een plaats. Om enigszins te vermijden dat mensen zich te snel inschrijven om nadien systematisch te annuleren, en zo plaatsen ‘blokkeren’ voor mensen die echt willen en kunnen deelnemen, past het Wild Van Vuur annuleringsvoorwaarden toe.